samenwerken

Wat Happy Matters betreft werken we samen volgens de hier beschreven voorwaarden. Mocht u daar een andere kijk op hebben, laat het weten voordat wij voor u aan de slag gaan!

Happy Matters is dus niet aansprakelijk voor gevolg- of imagoschade, ook niet wanneer zij namens u actief is op Social Media.


Privacy

Happy Matters gaat zorgvuldig met je gegevens om. Wij delen gegevens nooit met derden, tenzij u daar zelf opdracht toe geeft.

Gegevens voor normale bedrijfsvoering
Wij verzamelen enkel contactgegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van uw opdracht (inclusief offertetraject). Ook verzamelen wij gegevens die nodig zijn voor de financiële afhandeling daarvan (facturatie). Deze gegevens worden bewaard zo lang dat wettelijk verplicht is (in het kader van de belastingaangifte).

Nieuwsbrief
Voor onze nieuwsbrief gebruiken wij tweestapsverificatie/dubbel opt-in). U krijgt dus een mail met een link om uw aanmelding te bevestigen. Wij bewaren het e-mailadres waarop u de nieuwsbrieven ontvangt tot het moment dat u opzegt. Alle nieuwsbrieven bevatten een afmeldknop waarmee u zich per direct kunt uitschrijven. U mag ons natuurlijk ook per mail verzoeken de nieuwsbrief te stoppen.

Gegevens voor marketing
Voor marketingdoeleinden kunnen wij gebruik maken van de gegevens van Google Analytics (dit zijn anonieme gegevens).

Wij zullen de persoonsgegevens die bij ons zijn opgeslagen direct met u delen (opsturen) of wissen als u daar om vraagt. Ook zullen wij ze aanpassen als u wijzigingen doorgeeft.

HOME