wat maakt Happy?

Happy Matters maakt je organisatie beter zichtbaar. Daarmee krijg je meer naamsbekendheid en meer afnemers van je diensten. Happy Matters is soms meedenker, soms meedoener. Doen vind ik net zo waardevol als denken. Als je de klei niet kent, moet je ook geen graafmachine bedienen is mijn standpunt.

Als je me persoonlijk ontmoet hebt, is je misschien opgevallen dat ik graag een stap in de wereld van een ander zet: wie ben je, waarom doe je wat je doet, wat maakt dat klanten fan van je zijn, waar word je blij van etc. Als ik dat weet kan ik klanten verleiden ook in jouw wereld te stappen. Daarvoor liggen er inmiddels veel instrumenten op mijn palet die ik kan inzetten.

Instrumenten voor meer zichtbaarheid:

  • Marketingadvies
  • Communicatieadvies
  • Ghostwriting op social media
  • Webredactie en webcare
  • Communitymanagement
  • Vormgeving
  • Projectmanagement
  • Short copy (wervende SEO-teksten), want de inkt kruipt nog steeds waar hij niet gaan kan…

Met deze instrumenten heb ik inmiddels veel ervaring. Mocht ik een oplossing zien waarmee je wel beter zichtbaar wordt, maar die niet op mijn palet ligt, dan koppel ik je graag aan een vakgenoot. Mijn netwerk is groot en ik vertrouw erop dat je wel weer bij me terugkomt. Vaak ga ik trouwens zelf in de leer en breid ik mijn palet uit. De zaag scherp houden zoals Steven R. Covey dat noemt.

Happy Matters maakt organisaties zichtbaar

 

 

 

 

 

HOME